JUL/NYÅR


Boun anno!
Äntligen är det dags för årets fest, och som vi har längtat efter god mat, fina kläder och trevligt sällskap. Välkommen att fira in det nya året på Paganini och låt oss på sätta guldkant på din nyårsafton!

Bordsbokning: 
08-4060607
reservation@paganini.nu

Kära gäster! 
Vi har öppet som vanligtunder jul och nyår, det vill säga 12.00 – 23.00. Välkommen in! Och så klart, God Jul& Gott Nytt År!
Passa på prova vår Julmeny med italienska smaker.
Meny om 3 – rätter  458:-  Gäller fram till 31/12

Julmeny Nyårsmeny

Ny hemsida 2020


Vi är stolta att presentera vår nya hemsida, som med förhoppning ska locka fler gäster runtom Stockholm och omnejd att besöka vår italienska restaurang, och äta vår goda mat.
Vi sammankopplar gastronomiska smaker från städer runt om i världen med rustik italiensk matlagning. Vår inspiration och smakämnen frodas från vår klassiskt skolade bakgrund i italiensk matlagnings stil, men det mesta utvecklad från vår 35 år av pendling mellan Stockholm och landsbygden i Toscana. Detta har tillåtit mig att arbeta sida vid sida med allt ifrån gamla damer på landsbygden till giriga kockar i Modena. Fördjupande dygder till risotto i Firenze och pasta hemligheter från Abruzzerna. Välkommen att njuta av våra smaker och tolkningar.
Paganini Startade 1995, Michele och Oscar ville skapa en rustik men ändå avancerade ”ristorante” med fokus på dess enkelhet.

Gällande covid-19: (vad kan vi göra som kunder?


I första hand handlar det om att bedöma avståndet mellan besökarna och sällskapen. Vi har sett över placeringen av våra möbler för att besökarna ska kunna hålla avstånd från varandra. Lokalen och utrymmen där besökare vistas är nu utformade så att trängsel undviks och att det finns förutsättningar att besökare kan hålla minst en meters avstånd till andra sällskap.
Detta innebär att vi har försökt flytta möbler och annan inredning så att framkomligheten på serveringsstället är god. Bord och stolar är placerade på lämpliga avstånd från varandra och kan behöva minskas i antal. Även annan inredning kan behöva tas bort på sikt.