fbpx








  • v.7 Måndag

    Grillad kalventrecote med Carl-Johan svamprisotto och rödvinssås
    _______________________________________

    Ört över bakad laxfilé med kokt färsk potatis, sparris och hummersås
    ______________________

    spaghetti carbonara



  • Tisdag

    Låg tempererad högrev Black Angus med café de parissmör, potatispuré och primörer
    ____________________________________________

    Fisk och skaldjurgryta med aioli och vitlöksbröd
    ____________________________

    Pasta med kyckling, murkelsås och bladspenat



  • Onsdag

    Kalvfärsbiffar med kantarellsås, gräddsås, lingon och inlagd gurka samt potatismos
    __________________________________

    Scampi spett med citronrisotto och ört kräm
    _____________________________
    Pasta pappardelle med högrevs ragu



  • Torsdag

    Kyckling schnitzel med tomatslungade gnocchi, basilika och aioli
    __________________________________

    Ångad torskrygg med rotselleripuré, syrad gurka och burre Blancsås
    __________________________

    Tortelloni fylld med Carl-Johan serveras med smör och salvia



  • Fredag

    Grillad entrecote med potatisgratäng bakade tomater, bearnaisesås och rödvinssås
    _______________________________

    Rödingfilé med bakade betor, hasselnötter, pepparrot, kokt potatis och brynt smör
    ___________________

    Pasta franko med oxfilé, tryffel, grädde och sparris

    DAGENS HUSMAN:
    GÄLLER MÅN – TORS
    Dagens husmanskost varierar dagligen. Fråga din servis vad köket har att erbjuda!

     

    Veckans sallad! 135:-

    CEASARSALLD MED KYCKLING, BACON, KRUTONGER, PARMESAN & CEASARDRESSING

    RÄKSALLAD MED ÄGG, AVOKADO & NOBISDRESSING

    Vegetariska/vegan alternativ? Fråga personal.