fbpx








  • v.38 Måndag

    Steak minute med pommes frites, tomatsallad & bearnaisesås.

    ___________________________________
    Stekt laxfilé med skagenröra, dill slungad potatis & citron.
    ___________________________________

    Pasta med kyckling, karl- johan svamp, grädde och spenat.



  • Tisdag

    Lågtempererad black angus högrev med potatis puré,
    kantareller rivet skogssmör samt rödvinssås.
    ___________________________________
    .Panerad rödspätta med skagenröra, dillslungad potatis & citron.
    ___________________________________
    Spaghetti con le cozze
    (Pasta med blåmusslor, chili, vitlök, tomat, persilja samt vitt vin.)



  • Onsdag

    Kalvschnitzel med gröna ärtor, citron, rödvinssås, kapris samt stekt
    potatis.
    ___________________________________
    Fisk & skaldjurs gryta med aioli och vitlöksbröd.

    ___________________________________
    Spaghetti al ragu Bolognese



  • Torsdag

    Wallenbergare med potatismos, brynt smör, lingon och gröna ärtor.
    ___________________________________
    Tapenade överbakad torskrygg med morötter, fänkål & vittvinsås.

    ___________________________________
    Tortelloni fyllda med ricotta & spenat serveras med tomat och salvia
    sås.



  • Fredag

    Grillad Kalventrecôte med rivet chili smör, sötpotatis pommes &
    fransktomat sallad.
    ___________________________________
    Grillad röding med kokt färskpotatis sås på gräddfil sikrom och dill

    ___________________________________
    Pasta med oxfilé, tryffel, sparris & grädde.

    ________________________________________

    Veckans sallad! 130:-

    CEASARSALLD MED KYCKLING, BACON, KRUTONGER, PARMESAN & CEASARDRESSING

    RÄKSALLAD MED ÄGG, AVOKADO & NOBISDRESSING

    Vegetariska/vegan alternativ? Fråga personal.