Logga

Ristorante Paganini ,  Anno 1995

Vi startade paganini 1995, Michele och Jag ville skapa en rustik men ändå avancerade ”ristorante” med fokus på dess enkelhet. Vi sammankopplar gastronomiska smaker från städer runt om i världen med rustik italiensk matlagning. Vi nydanar de naturliga smaker från de bästa ingredienserna.
Vår inspiration och smakämnen frodas från vår klassiskt skolade bakgrund i italiensk matlagnings stil, men det mesta utvecklad från mina 35 år av pendling mellan Stockholm och landsbygden i Toscana. Detta har tillåtit mig att arbeta sida vid sida med allt ifrån gamla damer på landsbygden till giriga kockar i Modena. Fördjupande dygder till risotto i Firenze och pasta hemligheter från Abruzzerna.
Välkommen att njuta av våra smaker och tolkningar.

 

Ristorante Paganini – Michele and Oscar

 

 

Mat inspirerad från Italien

Hos oss serveras du vällagad mat inspirerad från Italien. Dagtid serveras en uppskattad lunch av Svensk Husmanskost, kvällstid en spännande a la cartè meny. Den första och viktigaste förutsättningen för oss är råvaror av högsta kvalitet. Här är vi, och har alltid varit kompromisslösa.

Är ni ett större sällskap så ordnas det menyförslag eller så kommer ni överens med kökschefen om vad som passar er bäst, välkomna in såväl kväll som lunch.

Öppetider:

Mån – Fre  11:00 – 23:00
Lör 11:00-24:00
Sön 11:00 – 23:00