Menu Di Paganini


ANTIPASTI • FÖRRÄTT • STARTERS

Antipasto Tipico Italiano

Husets urval av italienska charkuterier & delikatesser samt grillat lantbröd.
Our selection of italian delicacies & Grilled italian style home made bread.

1 glas Chianti Riserva, Cantina Da Vinci, Toscana


PRIMI • MELLANRÄTT • FIRST COURSE

Ravioli al tartufo nero 

Handgjorda ravioli med buffelricotta, smält smör & hyvlad tryffel.
Hand stuffed ravioli with buffalo ricotta, melted butter & truffle.

1 glas of barbera d’alba, Luigi Voghera, Piemonte





SECONDI • VARMRÄTT • MAIN DISH

Tournedos di filetto di manzo

Grillad Oxfilé lindad i pancetta & crepinette & Karl-Johan svamp serveras med tryffelsås.
Fillet of beef stuffed with porcini mushroom, wrapped in pancetta & crepinette served with truffle sauce


Contorni/Tillbehör/Side Order

Potatisgratäng med tallegio ost, lök, savojkål
Potato gratin with taleggio cheese, onion, savoy cabbage

1 glas of Valpolicella Ripasso Superiore, Alpha zeta, Veneto


DOLCI • EFTERRÄTT • DESSERTS

Cioccolato al forne

Varm chokladtårta med salt karamellglass, kanderade nötter & färska bär.
Warm chocolate cake with salty caramel ice cream, candied nuts and fresh berries.

1 glas of Recioto di Soave, Ca Rugate, Veneto


Fyrarätters meny: 598 kr/person

Meny med tillhörande dryckespaket: 1098 kr/person

Vegetariska, gluten samt laktos alternativ finns tillgängligt


Menu Violinista


ANTIPASTI • FÖRRÄTT • STARTERS

Antipasto Tipico Italiano

Husets urval av italienska charkuterier & delikatesser 
samt grillat lantbröd.
Our selection of italian delicacies &
 Grilled italian style home made bread.

1 glas Chianti Riserva, Cantina Da Vinci, Toscana


PRIMI • MELLANRÄTT • FIRST COURSE

Ravioli al tartufo nero

Handgjorda ravioli med buffelricotta, 
smält smör & hyvlad tryffel.
Hand stuffed ravioli with buffalo ricotta,
 melted butter & truffle.

1 glas of barbera d’alba, Luigi Voghera, Piemonte





SECONDI • VARMRÄTT • MAIN DISH



Trancio di merluzzo

Stekt torskrygg med Karl-Johan svamp, pancetta, kaprisbär samt en skvätt rödvinssås.
Fried cod with porcini mushrooms, pancetta, capers and a dash of red wine.


Contorni/Tillbehör/Side Order

Olivoljeslungad färsk potatis
Olive oil tossed potatoes

1 glas of Soave Classico, Ca Rugate, veneto


DOLCI • EFTERRÄTT • DESSERTS

Cioccolato al forne 


Varm chokladtårta med salt karamellglass, 
kanderade nötter & färska bär.
Warm chocolate cake with salty caramel ice cream, 
candied nuts and fresh berries.

1 glas of Recioto di Soave, Ca Rugate, Veneto


Fyrarätters meny: 
598 kr/person

Meny med tillhörande dryckespaket: 1098 kr/person

Vegetariska, gluten samt laktos alternativ finns tillgängligt